Cineama 2016 - máme víťazov :)

15.04.2016 12:15

Dňa 13.4.2016 sa v kine Cinemax konal XX. ročník krajskej súťaži filmovej tvorby a videotvorby CINEAMA 2016, ktorú organizovalo Trnavské osvetové centrum. V kategórii A (autori do 16. rokov) 1. miesto - cenu a diplom získal krátky hraný film SEN, ktorý natočili a zostrihali naši žiaci z triedy Príma A - Peter Šarközy, Alessandro Bíro, Martin Ušák a Matúš Mráz.  Čestné uznanie v skupine A získal film DVOJKA, ktorého autorom sú žiaci triedy Sekunda A - Anna Remenárová,  Dorota Dobošová, Adriana Hudcovičová, Hana Chovancová, Dorota Kňažková, Ivana Radosová, Marek Geleta a Marek Kročka.
V skupine B  (autori do 21. rokov) diplom a cenu získal vidoklip What time is it, ktorého autorom je Pavol Banáš z triedy Oktáva A. Čestné uznanie získal hraný film Krádež triednej knihy, ktorý natočil Pavol Banáš v spolupráci s Michalom Bubánom (Oktáva A).
Práce hodnotila odborná porota v zložení predseda poroty Mgr. Marián Pásto Allianz TV, členovia poroty – Mgr. Art. Peter Pavlík TV Markíza, Mgr. Art. Martin Snopek Art.D.filmár.

Ocenené práce reprezentujú trnavský kraj na celoslovenskej súťaži CINEAMA, ktorá sa uskutoční 3. - 5. júna 2016 v Nitre.